Social

Agenția „Moldsilva” invită la un tur al traselor turistice cu prilejul Zilei Mondiale a Turismului

video

Agenția „Moldsilva” anunță că în perioada 27-29 septembrie, toate rezervațiile naturale din republică vor fi deschise pentru turiști și vor fi organizate un șir de activități cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, marcată la 27 septembrie.

ZFR

Astfel, toți doritorii sunt invitați pe traseele turistice, în muzeele și la expozițiile tematice ale Rezervațiilor Naturale ”Codrii”, ”Rezervaţia Naturală Pădurea Domnească”,”Plaiul Fagului”, ”Biosferei Prutul de Jos” și Parcul Național Orhei.

Prin aceste acțiuni Agenția „Moldsilva” își propune să promoveze traselele turistice din Republica Moldova și patrimoniul silvic.

Indiferent de zona geografică a Republicii Moldova, publicul va avea posibilitate să cunoască locuri inedite și exponate de excepție.

Victor Durbală, director Moldsilva: „Invităm toți doritorii să viziteze Rezervațiile naturale din Republica Moldova. Avem o țară extrem de frumoasă, să o descoperim împreună!”

Marcarea Zilei Mondiale a Turismului, la 27 septembrie, este un eveniment recunoscut oficial de către 159 de ţări, şase membri asociaţi, doi observatori şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale a Turismului (UNWTO) - agenţia specializată a Organizaţiei Naţiunilor Unite.

În fiecare an, cu acest prilej, în lume sunt organizate o serie de evenimente ce au drept scop, promovarea turismului și locurilor remarcabile, dar și modalitatea de abordare a acestui domeniu, prin intermediul investițiilor și soluțiilor viabile și durabile.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter