Emisiunea Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” la Carabetovca, raionul Basarabeasca (Partea I )

O casă nouă şi alta veche ce riscă să se prăbuşească. Aşa arată Carabetovca, localitate afectată de fenomenul exodului tinerilor. Totuşi, în sat se desfăşoară o serie de lucrări de modernizare. Urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii Caravana TVR Moldova LA TINE-N SAT

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” la Răuţel, Făleşti (Partea II)

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” la Răuţel, Făleşti (Partea I)

Emisiunea Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” a ajuns laZagarancea, Ungheni

Satul Zagarancea din raionul Ungheni a şters graniţele de comparaţie sat-oraş, în urma proiectelor de modernizare implementate în localitate. Drept dovadă, pe cele 3 stadioane se face sport de performanţă,  iar grădina zoologică are păsări şi animale. Urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii Caravana TVR Moldova LA TINE-N SAT.

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” la Zberoaia, Nisporeni

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” a ajuns la Sireţi,Străşeni

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” a ajuns la Răscăieţi, Ştefan Vodă

Oamenii din satul Răscăieţi, raionul Ştefan Vodă, au iniţiat în 2007 un proiect de extindere a reţelelor de gaze naturale, au dat banii unei companii  care să execute lucrările în localitate, dar aceasta nu şi-a onorat nici până  azi obligațiile contractuale.

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” a ajuns la Răzălăi, Sîngerei

BEST OF Emisiunea Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT”

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” a ajuns la Mereşeuca, Ocniţa

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” a ajuns la Bălăneşti, raionul Nisporeni

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT”

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” a ajuns la Horeşti, Ialoveni

Un sat din apropierea Chişinăului se mândreşte cu cea mai modernă fermă de bivoliţe. Ca să prindă un loc de muncă acolo, oamenii aşteaptă cu lunile. În ce condiţii îşi desfăşoară activitatea cele cinci colective artistice din Horeşti în timp ce Casa de Cultură e în reparaţii.

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” a ajuns la Cioburciu, Ştefan Vodă

Un sat pe malul Nistrului cu două case de cultură, dar ambele în stare avansată de degradare, cu staţia de epurare gata de pus în priză, dar nefuncţională din cauza unui litigiu. Ce acţiuni întreprind autorităţile din Cioburciu pentru a rezolva aceste probleme.

Caravana TVR Moldova ,,LA TINE-N SAT” a ajuns la Bălăneşti, Nisporeni

Un nou apeduct, care va asigura populaţia cu apă din munţii României, va fi construit la Bălăneşti, Nisporeni. Comuna, pe care localnicii o numesc adevărata Elveţie basarabeană, se află la altitudinea de 429 de metri şi tocmai din această cauză apa nu ajunge peste tot. Urmăriţi o nouă ediţie a emisiunii Caravana TVR Moldova LA TINE-N SAT .