,,Dialoguri Colorate” cu artistul plastic Gheorghe Lisița

Emisiunea „Dialoguri Colorate” cu actrița și regizoarea Olesea Sveclă

Noul episod al emisiunii DIALOGURI COLORATE va fi despre desen și actorie. Jurnalistul și caricaturistul Anatol Fornea ne invită să o cunoaștem mai bine pe actrița și regizoarea Olesea Sveclă.

Emisiunea „Dialoguri colorate” cu acordorul și violistul Iurie Dudnic

Artista multimedia Valeria Barbas este invitata emisiunii „Dialoguri colorate”

,,DIALOGURI COLORATE” – Interpretul Frate Gheorghe, un tânăr înzestrat cu o voce cu totul specială

Dialoguri Colorate: Invitat – interpreta și actrița Aliona Triboi

,,Dialoguri Colorate” cu actorul Silviu Boinceanu

Emisiunea „Dialoguri Colorate” cu tânăra interpretă Ulizana Orozova

În noul sezon al emisiunii ,,Dialoguri Colorate", prezentatorul emisiunii, Anatol Fornea va cunoaște alți oameni creativi și cu povești interesante de viață. Prima invitată pe listă este tânăra interpretă Ulizana Orozova, care cucerește publicul prin vocea sa, dar și prin caracterul artistic.

„Dialoguri colorate” cu interpretul Cristian Patraș / Rupiramma

În noul interviu al emisiunii „Dialoguri Colorate” îl vom cunoaște mai bine pe tânărul interpret Cristian Patraș, cu numele de scenă Rupiramma. A devenit cunoscut pe rețelele sociale după ce a lansat piesa ,,Echo’’, ce a adunat aproape 30 mii de vizualizări pe YouTube.

„Dialoguri Colorate” cu pictorița Natalia Glavan

În noul episod al emisiunii „Dialoguri Colorate”, o vom cunoaște mai bine pe tânăra pictoriță Natalia Glavan, cunoscută îndeosebi pentru maniera abstractă prin care redă corpuri de femei. Anatol Fornea a aflat mai multe despre începuturile ei în lumea artei vizuale, iar la finalul discuției, a surprins-o cu o caricatură amuzantă.

Emisiunea „Dialoguri Colorate” cu muzicianul Misha Grossu

Noua ediție a emisiunii „Dialoguri Colorate” va fi despre muzica instrumentală interpretată la acordeon. Invitatul interviului este deja un nume cunoscut pe scena artistică din Republica Moldova, datorită concertelor dar și a proiectelor în care este implicat. Vorbim despre Misha Grossu, tânărul acordeonist și compozitor care știe să mânuiască acordeonul ca nimeni altul.

„Dialoguri Colorate” cu poeta Maria Ivanov

Nu ratați sâmbătă un nou interviu din emisiunea „Dialoguri Colorate”. Jurnalistul Anatol Fornea a reușit să o cunoască mai bine pe Maria Ivanov, mamă, poetă și directoarea executivă a revistei „Timpul” din România. Autoarea este apreciată pentru volumul de poezii „Totul va fi bine”, pentru caracterul sensibil, dar și pentru promovarea activă a culturii.

„Dialoguri colorate” cu Pavel Olari

Ilustratorul, vocalistul și textierul Pavel Olari, membrul trupei „Cosmos în buzunar”, este invitatul emisiunii „Dialoguri Colorate”.

Dialoguri Colorate cu interpreta Prima Dragoste

Interpreta Prima Dragoste este invitata emisiunii „Dialoguri Colorate”. În interviu, am cunoscut-o mai bine pe artista Alexandra Cebotar cu numele de scenă Prima Dragoste. Am vorbit despre viața la București, muzică, cântatul în stradă și despre emoția dragostei. Cum a fost ,,prima sa dragoste”, de ce sunt atât de multe despărțiri și divorțuri în prezent, dar și de ce se consideră fericită acum aflați în noua ediție a emisiunii.

Emisiunea „Dialoguri Colorate” cu fotograful Sergiu Rotaru

Bărbos, chel, extravagant, cu pălărie galbenă și cu o viziune deosebită de a vedea lumea, Sergiu Rotaru este autorul unor fotografii originale. Este cunoscut în mediul artistic pentru proiectele sale precum „Maze Human”, dar și fotografiile pe care le face la evenimente.