Ion Luchianov, la „Istorii cu Tâlc”: „Lucrurile grele m-au motivat și mai mult”

Sportivul Ion Luchianov este unul dintre cei mai buni atleți ai Republicii Moldova, triplu participant la Jocurile Olimpice. În 2009, a câștigat Universiada Mondială de la Belgrad, iar în 2010 a fost ales cel mai bun sportiv al Republicii Moldova, după ce a cucerit medalia de bronz la Campionatul European de la Barcelona pe distanța de 3000 de metri cu obstacole. Atletul Ion Luchianov este invitatul emisiunii ISTORII CU TÂLC din această săptămână.

Istorii cu Tâlc/ Grigore Bechet: ,,Nu ești în competiţie cu nimeni, ești în competiție cu tine”

A studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Film „I.L. Caragiale” din Bucureşti şi la Universitatea Columbia din New York. A învățat meserie de la pedagogi remarcabili. La începutul anului 2024, a lansat la Chişinău primul său lungmetraj „Alive in Mo…”. Actorul și regizorul Grigore Bechet este invitatul ediției din această săptămână la ISTORII CU TÂLC.

Istorii cu Tâlc: Violeta Botezatu: ,,Muzica mă obligă să îndrăznesc să cer"

Este prima femeie acceptată să cânte pe gondolele venețiene. În 2019, a devenit prima moldoveancă prezentă pe scena Festivalului Internațional de Jazz „Veneto Jazz", cu proiectul său „Violeta Botezatu Trio”, și singura moldoveancă invitată să participe anual la deschiderea Carnavalului de la Veneția. Soprana și instrumentista Violeta Botezatu este invitată la ISTORII CU TÂLC.

Actrița Doina Arvat, la Istorii cu Tâlc: E dificil să fii actriţă, dar este alegerea mea conştientă

Doina Arvat este o tânără care, în nici 10 ani de carieră teatrală, a avut multe roluri și a fost implicată în diverse proiecte. Invitată la ISTORII CU TÂLC, actrița a vorbit despre Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice, munca într-un cazinou şi activitatea la Teatrul Naţional „Eugene Ionesco” din Chişinău.

Istorii cu Tâlc / Radu Rățoi: „Un sfat pentru public: să asculte cu alți ochi muzica”

Istorii cu Tâlc. Părintele Vlad Mihăilă: ,,Dumnezeu ne-a lăsat liberi”

„Istorii cu Tâlc”: Nicolae Neghin: „SUA, o lecție de viață pentru mine”

Scenografa Stela Verebceanu la „Istorii cu Tâlc”

Actrița Rusanda Radvan, la „Istorii cu Tâlc”

Istori cu Tâlc cu Maria Roibu, directoarea Liceului Teoretic ,,Alexandru cel Bun” din Tighina

Istorii cu Tâlc: Galina Vieru: „Sper că voi picta întotdeauna lumină”

Istorii cu Tâlc/ Ioan Grecu: ,,Un sculptor este un alergător de cursă lungă”

Istorii cu Tâlc/Radu Dolgan: Profesia asta este sacrificiu pe viaţă

Istorii cu Tâlc/ Ana Tkacenko: ,,Un artist nu poate să iasă cu sufletul adormit în scenă"

Pedagogul de artă muzicală, Valentin-Valeriu Arvat, invitatul emisiunii „ISTORII CU TÂLC”

,,Dacă vreţi să ajungeţi departe, porniţi cu cântecul la drum!” Acesta este îndemnul pedagogului de artă muzicală Valentin-Valeriu Arvat, invitat la ISTORII CU TÂLC. Este pasionat de muzică şi de folclor şi a revenit la baștină să facă ceea ce îi este cel mai drag, după mai mulţi ani petrecuţi în SUA, ţara unde se zice că fiecare om are posibilitatea să-și îndeplinească toate dorințele.