Emisiunea „Impact Global”/14.04.2024

Emisiunea „Impact Global”/07.04.2024

Emisiunea „Impact Global”/31.03.2024

Emisiunea „Impact Global”/24.03.2024

Atentatul de la Moscova; acuzațiile obsesive ale Kremlinului privind implicarea Ucrainei în atacul revendicat de gruparea ISIS-Khorasan; saga drumului R.Moldova și Ucraina către Uniunea Europeană; amânarea deschiderii negocierilor și problema alegerilor europarlamentare din vara anului 2024

Emisiunea „Impact Global”/17.03.2024

Emisiunea „Impact Global”/10.03.2024

Emisiunea „Impact Global”-32 de ani de la războiul provocat de Rusia la Nistru

Cei 32 de ani de la declanșarea războiului ruso-moldovean și situația actuală din regiune va fi analizată într-o Ediție Specială a emisiunii Impact Global din această seară, de la TVR MOLDOVA. Constantin Uzdriș și invitatul său permanent, expertul în relații internaționale și probleme de securitate de la București Mihai Isac, vor discuta cu Paul Cozighian, corespondent Le Figaro la București, despre modul în care abordează cancelariile europene problema transnistreană. Directorul Executiv al Asociației Promo-LEX, Ion Manole, va vorbi despre drepturile omului în regiunea separatistă și soarta românilor care se află de 32 de ani sub ocupația rusă.

Emisiunea „Impact Global”/25.02.2024

Emisiunea „Impact Global”-2 ani de război în Ucraina/18.02.2024

Cei doi ani de când Rusia a declanșat război total în Ucraina sunt analizați în cadrul unei ediții speciale a emisiunii „Impact Global” de către jurnalistul TVR MOLDOVA, Constantin Uzdriș și invitatul său permanent, Mihai Isac, expert în relații internaționale și probleme de securitate. În cadrul ediției o să puteți urmări un fragment din Interviul acordat de Mihailo Podoliak, consilier al președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. Expertul Comunității WatchDog, Valeriu Pașa, va vorbi despre percepția cetățenilor Republicii Moldova față de Rusia, dar și despre cum a modelat războiul de la granițele noastre viața politică și socială de la Chișinău.

Impact Global / Emisiunea din 11.02.2024

Impact Global / Emisiunea din 11.02.2024

Emisiunea „Impact Global”/04.02.2024

Emisiunea „Impact Global”/28.01.2024

Emisiunea „Impact Global”- Amenințările la adresa securității Republicii Moldova/21.01.2024

Amenințările la adresa securității Republicii Moldova și Forumul Economic de la Davos Potrivit ISW, Rusia stabileşte condiţii de comunicare menite să destabilizeze Republica Moldova şi să justifice orice campanii viitoare prin prezentarea Moscovei ca o protectoare a vorbitorilor de limbă rusă, presupus a fi ameninţaţi din R. Moldova. Despre amenințările și problemele de securitate ale Republicii Moldova . Jurnalistul Constantin Uzdriș și invitatul său permanent, expertul în Relații Internaționale și probleme de securitate de la București, Mihai Isac, îl au invitat la acest subiect pe directorul Institului Euro-Atlantic pentru Consolidarea Rezilienței, Radu Burduja, fost secretar de Stat în Ministerul Apărării și fost reprezentant al RM la NATO. Un alt subiect discutat în emisiune va fi Forumul Economic de la Davos și discuțiile despre securitatea lumii. La acest subiect va interveni profesorul Universității din Oxford, Corneliu Bjola. La final se va discuta situația din Orientul Mijlociu.

.Emisiunea „Impact Global”/17.12.2023

Emisiunea „Impact Global”/10.12.2023