Recomandări

ISTORII CU TÂLC. Mihai Ungureanu: „Fără artă noi am rămâne niște roboți”

post-img
ISTORII CU TÂLC
Sursa foto: TVR MOLDOVA

Născut într-o familie de artiști - mama este pictoriță, iar tata - actor - tânărul artist plastic Mihai Ungureanu și-a găsit vocația în lumea frumosului. Experiența obţinută la Liceul „Igor Vieru” din Chişinău a avut un rol definitoriu în timpul studiilor la AMTAP și la Academia de Arte din Veneţia. Astfel, fără a obține diplomele de absolvire, a reușit să-și găsească propriul stil. Tânărul artist Mihai Ungureanu este invitatul noului episod ISTORII CU TÂLC. Emisiunea va fi difuzată duminică, 7 iulie 2024, ora 22:00, la TVR Moldova.

MIHAI UNGUREANU: ,,Creierul uman consumă 7-10 lucrări, e un fel de desert ca să mai vrea. Dacă îi dai 100 de lucrări, la lucrarea 20 deja s-a plictisit. Omul priveşte mai departe ca să nu iasă din sală. E bine puţin şi consistent, ca atunci când merge acasă să îi rămână energie să mai analizeze.”

MIHAI UNGUREANU: ,,Banii vin şi pleacă, experienţele contează mult mai mult. Iar emoţiile, stările contează şi mai mult.”

MIHAI UNGUREANU: ,,Mereu am fost un rebel activ şi independent. Eu şi fraţii mei am avut parte de sat ca de un desert - puţin, intens şi cu pauze lungi.”

Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată la TVR MOLDOVA duminică, ora 22.00, la TVR INTERNAȚIONAL, vineri, ora 00.10, la TVR CULTURAL vineri, ora 15.00. În reluare - luni, ora 02.00 / joi, ora 10.00 la TVR MOLDOVA.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.

author-img_1

Svetlana Carțîn

Reporter