Actualitate

33 de ani de Independență a R. Moldova: Dorin Recean -sărbătoarea de astăzi este un prilej bun să ne unim cu toții ca națiune și determinați să mergem înainte spre un viitor european

video

„Astăzi sărbătorim curajul, determinarea, sacrificiul celor care au făcut ca această țară să fie independentă atunci la începuturi. Sărbătoarea de astăzi este un prilej bun noi să ne unim cu toții ca națiune și determinați să mergem înainte spre un viitor european”, susține premierul R. Moldova Dorin Recean.

ZFR

„Astăzi sărbătorim curajul, determinarea, sacrificiul celor care au făcut ca această țară să fie independentă atunci la începuturi. Sarcina noastră este să muncim disciplinar, să construim viitorul ei european și asta înseamnă să construim viață bună, bunăstare, aici la noi în R. Moldova. Asta facem cu toții împreună, sărbătoarea de astăzi este un prilej bun noi să ne unim cu toții ca națiune și determinați să mergem înainte spre un viitor european. Independența, în primul rând, înseamnă determinarea noastră să fim independenți, să muncim pentru această Independență, să luptăm și am încrederea că de fiecare dată noi moldovenii ne mobilizăm împreună și facem față tuturor provocărilor. Exact asta vom facem și în continuare. Indiferent de provocări, fie că suntem provocați din exterior, dar mai ales din interior trebuie să păstrăm unitatea noastră, să construim viața noastră aici acasă”, a spus premierul Dorin Recean.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter