Actualitate

Grav accident la Sîngerei, soldat cu două decese. Poliția a publicat imagini video cu momentul impactului

Grav accident la Sîngerei, soldat cu două decese. Poliția a publicat imagini video cu momentul impactului

Tragediile se ţin lanţ pe șoselele din Republica Moldova. O femeie și concubinul acesteia, care se aflau într-o maşină, au murit, iar un bărbat, pasagerul unui microbuz, a fost grav rănit. Accidentul grav s-a produs pe traseul Chișinău-Orhei-Bălți. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

ZFR

Tragedia a avut loc în jurul orei 10.00, în raionul Sîngerei. Preliminar, oamenii legii au stabilit că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiul Bălți, care conducea un microbuz, a lovit lateral un automobil în care se afla o femeie de 40 de ani și concubinul ei de 38 de ani.  

SVETLANA TALPĂ, ofițer de presă: În urma impactului, șoferița din Toyota  a decedat la fața locului. În ambele vehicule se afla câte un pasager care au fost transportați la spitral pentru îngrijiri medicale. Șoferul microbuzului Renault a fost transportat la spital pentru evaluare medicală. Acesta a fost supus testării alcoolscopice iar rezultatul a fost negative.  Poliția continuă investigarea pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

Concubinul şoferiţei s-a stins pe masa de operație. Pasagerul din microbuz, un bărbat de 36 de ani, se află în stare gravă, dar stabilă, la terapie intensivă. 

De la începutul anului, pe șoselele din R. Moldova s-au produs peste 1600 de accidente rutiere, soldate cu 132 de decese, iar peste 1300 de oameni au fost răniţi.


author-img_1

Lidia Gorka

Reporter