Actualitate

33 de ani de Independență a R. Moldova: Igor Grosu - Noi timp nu mai avem pentru încercări, experimente. Obiectivul este foarte clar - să devenim membri ai marii familii europene

video

„Pentru Independență trebuie să lupți, pentru respect trebuie să lupți, aceste elemente nu se dau gratis, nu se oferă ca o decorație. Pentru asta trebuie să muncim, noi am muncit, muncim și vom munci să arătăm hotărâre, să fim mai dârji, mai insistenți, mai încrezuți în ceea ce facem și sunt sigur că așa vom ajunge, în foarte scurt timp, să devenim membri ai marii familii europene”, a spus președintele Parlamentului, Igor Grosu, în mesajul transmis cu ocazia celor 33 de Independență ai R. Moldova.

ZFR

„La mulți ani R. Moldova, o vârstă frumoasă, poate pentru istorie e puțin, dar pentru un stat care și-a obținut Independența și a trecut prin mai multe încercări eu cred că este o aniversare frumoasă, mai cu seamă că este o aniversare în ajunul unor evenimente foarte importante pentru noi. Mă refer la procesul de integrare europeană. Un lucru trebuie să înțelegem, din scurta noastră istorie – pentru Independență trebuie să lupți, pentru respect trebuie să lupți, aceste elemente nu se dau gratis, nu se oferă ca o decorație. Pentru asta trebuie să muncim, noi am muncit, muncim și vom munci să arătăm hotărâre, să fim mai dârji, mai insistenți, mai încrezuți în ceea ce facem. Noi timp nu mai avem pentru încercări, experimente. Obiectivul este foarte clar, toată lumea mobilizată și în cel mai scurt timp vom ajunge la obiectivul care ni-l dorim cu toții – să devenim membri ai marii familii europene”, a spus Igor Grosu.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter