Actualitate

Anatolie Nosatîi a avut întrevederi cu miniștrii Apărării din Marea Britanie și Olanda, aflați în tranzit în Republica Moldova

post-img
Anatolie Nosatîi

Ministrul Apărării Anatolie Nosatîi a avut întrevederi la Chișinău cu oficiali din Marea Britanie și Olanda, aflați în tranzit în Republica Moldova.

În seara zilei de ieri, am avut plăcerea să mă întâlnesc, la Chișinău, cu secretarul de stat al apărării al Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, John Healey, dar și cu ministrul apărării al Regatului Țărilor de Jos, Ruben Brekelmans, aflați în tranzit, în Republica Moldova.

I-am felicitat, pe această cale, pe cei doi oficiali cu prilejul desemnării recente în funcție și le-am urat succes în exercitarea mandatului.

În cadrul discuțiilor, am trecut în revistă stadiul actual al relațiilor de cooperare bilaterală pe segmentul apărării, realizările în domeniu, precum și acțiunile întreprinse în direcția consolidării capacităților de apărare ale țării noastre.

Totodată, am mulțumit Guvernelor birtanic și neerlandez pentru sprijinul acordat, de-a lungul anilor, în procesul de modernizare a Armatei Naționale a Republicii Moldova.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter