Recomandări

Marcel Lazăr: „Cel mai mare vis este să ajung la starea de liniște”

post-img
Marcel Lazăr: „Cel mai mare vis este să ajung la starea de liniște”

Invitatul emisiunii ISTORII CU TÂLC din această săptămână este pianistul și fondatorul Festivalului „Moldo Crescendo”, Marcel Lazăr. Cu o carieră internațională impresionantă, artistul a reușit să aducă muzica clasică mai aproape de inimile oamenilor. Vom vorbi despre drumul său în lumea muzicii, despre provocări, emoții, dar și despre cum reușește să transforme fiecare concert într-o experiență de neuitat. Emisiunea va fi difuzată duminică, 06 octombrie 2024, ora 22:00, la TVR Moldova.

MARCEL LAZĂR: ,,Scopul tuturor activităţilor noastre este de a populariza muzica clasică, de a prezenta oamenilor altceva. Vrem să apropiem oamenii de o cultură şi de o muzică veşnică!”

MARCEL LAZĂR: ,,Cu biciul nu cred că poţi face muzică, dar cu stricteţe da. Arta are şi latura tehnică, trebuie disciplină.”

Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată la TVR MOLDOVA duminică, ora 22.00, la TVR INTERNAȚIONAL, vineri, ora 01.00. În reluare - luni, ora 02.00 / joi, ora 10.00 la TVR MOLDOVA.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter