Politic

Dorin Recean a avut o întrevedere cu reprezentanta rezidentă a PNUD în Republica Moldova, Daniela Gasparikova

post-img
Dorin Recean

Guvernul și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) vor coopera strâns pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite în Programul de țară 2023 - 2027. Mesajul a fost transmis de către prim-ministrul Dorin Recean, în cadrul unei întrevederi cu reprezentanta rezidentă a PNUD în Republica Moldova, Daniela Gasparikova, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului.

Șeful Executivului și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul oferit în diverse domenii, în special: eficiența energetică și instituționalizarea Fondului de reducere a vulnerabilității energetice, proiecte din cadrul reformei justiției, tranziția la economia verde, precum și măsurile de adaptare și atenuare la schimbările climatice.

Ne exprimăm deschiderea deplină în avansarea cooperării pentru dezvoltarea durabilă a Republicii Moldova și vă asigurăm de întregul sprijin al Guvernului în îndeplinirea tuturor obiectivelor noastre comune cu PNUD”, a declarat premierul Dorin Recean. 

Programul de țară Republica Moldova - PNUD pentru perioada 2023-2027 are drept priorități de cooperare și asistență în domenii precum: instituții incluzive, guvernare participativă și coeziune socială, prosperitate sporită într-o economie durabilă și dezvoltare ecologică. 


 

author-img_1

Cristian Sava

Reporter