Justiție

VIDEO. Angajații unei companii de pază vor fi cercetați penal pentru rele tratamente

post-img
captură de ecran

Procuratura raionului Ialoveni anunță că la data de 18 septembrie 2024 a început urmărirea penală pe faptul existenței unei bănuieli rezonabile, de comitere a infracţiunii de tratament inuman și degreadant de către angajații unei agenții de pază și protecție.

ZFR

Potrivit procuraturii, la data de 26 august 2024, aflându-se în apropierea unei stații PECO amplasată în or. Ialoveni, ca urmare a unui conflict spontan iscat cu un bărbat, suspecții i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele, aplicând și mijloacele speciale aflate în dotarea agenților de pază.

Astfel, în cadrul urmăririi penale inițiate, procurorii vor elucida toate circumstanțele comiterii faptei investigate, în vederea stabilirii tuturor persoanelor implicate și gradului de vinovăție a acestora.  

„Procuratura nu va tolera sub nicio formă actele de tortură sau alte rele tratamente. Toate sesizările și indiciile referitoare la astfel de fapte vor fi tratate cu maximă seriozitate, iar investigațiile se vor desfășura cu promptitudine și imparțialitate, în conformitate cu prevederile legale, ” se menționează în comunicatul instituției. 

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter