Extern

VIDEO. Zelenski, despre haosul din Rusia: Omul de la Kremlin este foarte speriat

post-img
Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, spune că revolta mercenarilor Wagner a scos la iveală haosul total din Rusia. În discursul său de sâmbătă seară, liderul de la Kiev i s-a adresat direct lui Putin: Cu cât își ține mai mult trupele în Ucraina, cu atât acest lucru va produce o devastare mai mare asupra Rusiei scrie digi24.ro.

Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei: "Lumea a văzut că cei din conducerea Rusiei nu controlează nimic. Nimic. Haos total. Lipsa totală a oricărei predictibilități. Omul de la Kremlin este evident foarte speriat. Știe de ce îi este frică, pentru că el însuși a creat această amenințare. Tot răul, toate pierderile, toată ura - el însuși este cel care le răspândește. Și cu cât poate să alerge mai mult între buncărele sale, cu atât veți pierde cu toții, voi cei care aveți legături cu Rusia. Cu cât rămâne mai mult această persoană la Kremlin, cu atât vor fi mai multe dezastre."

Mihailo Podoliak, consilierul lui Zelenski: "Acesta e doar începutul și, fără îndoială, toate acestea vor duce la schimbări semnificative, precum transformarea sistemului politic rusesc. În linii mari, avem un conflict intern tradițional care, fără niciun dubiu, va evolua într-un război civil. Dacă nu azi, poate mâine. Dacă nu mâine, atunci poimâine, indiferent când, aceasta e realitatea istorică obiectivă Vom saluta orice nesupunere civilă, care va crește în Federația Rusă. Un lucru pe care trebuie să-l ținem minte este că Rusia sigur nu va mai exista în această formă".

author-img_1

Cristina Popescu

Reporter