ACTUALITATE

Unul dintre autoturismele din escorta prezidenţială a fost accidentat astăzi

post-img

Unul dintre autoturismele care asigura protecţia coloanei oficiale a preşedintelui şi care se îndrepta spre Leuşeni a fost accidentat uşor astăzi, în timp ce se afla în misiune, anunţă instituţia prezidenţială.

Într-un comunicat de presă se spune că din primele indicii, rezultă că accidentul a fost provocat de un şofer care venea pe contrasens, încercând să facă o depăşire şi nu a adaptat viteza la condiţiile meteo nefavorabile.Sursa foto: Facebook: Bogdan Ţîrdea

În urma accidentului nicio persoană nu a fost rănită. Poliţia efectuează investigaţii şi urmează să comunice public concluziile.

Pe o reţea de socializare, preşedintele ţării, Igor Dodon, a scris că este în siguranţă. Mai mult, Dodon roagă toţi colegii, prietenii, susţinătorii să se abţină de la orice speculaţii pe seama acestui accident.

„Ştiu că în ajun de alegeri pot apărea diferite teorii şi scenarii, dar să lăsăm acest caz pe seama coincidenţelor nefericite, care se mai întâmplă în viaţă, chiar dacă mai frecvent decât ne-am dori”, se arată în postarea preşedintelui.

TVR MOLDOVA aminteşte că în luna septembrie a anului trecut, o maşină prezidenţială în care se afla şi preşedintele Dodon a fost implicată într-un alt accident rutier. Igor Dodon şi mama sa au fost uşor răniţi în accident. În maşină se mai aflau un ofiţer de securitate şi fiul preşedintelui.