POLITIC

VIDEO. Vlad Bătrâncea, după plecarea lui Gaţcan: PSRM va face tot posibilul pentru a dizolva acest Parlament

post-img

Coaliţia de guvernare PD - PSRM a anunţat un briefing de presă.

UPDATE: După ultima plecare din coaliţia PSRM-PD, a deputatului PSRM Ştefan Gaţcan, socialiştii „declară război acestor trădători şi va face tot posibilul pentru a dizolva acest  Parlament.

 În acelaşi timp, PSRM declară că mandatul lui Ştefan Gaţcan este al partidului şi aşteaptă demisia sa.

„El va fi exclus astăzi la şedinţa fracţiunii. Cererea domnului Gaţcan a adus-o sluga lui Plahotniuc, Sergiu Sîrbu, persoana care s-a vândut pentru a adera la PD, apoi pentru a pleca de la PD”, a declarat Vlad Bătrâncea.

„Domnule Gaţcan, dacă în dvs. mai este măcar un pic de bun simţ, depuneţi-vă mandatul şi plecaţi din Parlamentul R. Moldova. Domnule Gaţcan, aduceţi-vă aminte că acest mandat nu vă aparţine dvs. Acest mandat aparţine partidului, pentru că noi v-am facut deputat în Parlament”, s-a adresat Vlad Bătrâncea.

De asemenea, Bătrâncea spune că Ştefan Gaţcan a venit la Corneliu Furculiţă şi  a recunoscut acum două săptămâni că cei din Pro Moldova l-au contactat şi i-au propus bani, însă a declarat că a respins oferta. Corneliu Furculiţă spune că atunci, Ştefan Gaţcan vorbea despre o sumă de 500.000 de euro sau dolari.