ÎNTÂLNIRILE TVR MOLDOVA

VIDEO. „Întâlnirile TVR MOLDOVA”. Nicu Alifantis vine la Chişinău

Unul dintre cei mai prolifici compozitori de muzică de teatru din lume, muzician, cântăreţ, compozitor de muzică folk, actor şi poet, Nicu Alifantis, vine la Chişinău pentru a participa la a patra ediţie a proiectului cultural „Întâlnirile TVR MOLDOVA”. Evenimentul va avea loc luni, 22 mai, ora 18:30, la Teatrul „Satiricus I.L. Caragiale”.

Spectacolul va fi moderat de regizorul, actorul şi scenaristul Alexandru Grecu. Evenimentul se va desfăşura în forma unui interviu – serată de creaţie, iar spectatorii vor fi încurajaţi să adreseze întrebări.

Programul va include un recital, un interviu realizat de Alexandru Grecu, dar şi o discuţie dintre artist şi admiratorii săi.

Nicu Alifantis a compus coloana sonoră pentru peste 100 de piese şi a lucrat cu unii dintre cei mai mari regizori români: Alexandru Tocilescu, Sanda Manu, Silviu Purcarete, Cristian Hadji Culea, Gelu Colceag, Cătălina Buzoianu şi mulţi alţii.

Proiectul „Întâlnirile TVR MOLDOVA” presupune o serie de evenimente culturale, în cadrul cărora personalităţile de referinţă ale culturii spaţiului românesc vin în faţa publicului de la Chişinău pentru a purta discuţii de suflet. Accesul la eveniment este gratuit, iar intrarea este posibilă în baza unei programări prealabile la numerele de telefon (022) 20 28 90 sau (+373) 69368274.


Sursa foto: Facebook/Nicu Alifantis


Sursa foto: Facebook/Nicu Alifantis


Sursa foto: Facebook/Nicu Alifantis


Sursa foto: Facebook/Nicu Alifantis


Sursa foto: Facebook/Nicu Alifantis