ECONOMIC

CNAS anunţă despre finanţarea prestaţiilor sociale adresate familiilor cu copii

post-img

Casa Naţională de Asigurări Sociale continuă finanţarea prestaţiilor sociale pentru luna aprilie. Conform graficului stabilit, astăzi au fost finanţate prestaţiile sociale adresate familiilor cu copii.

Este vorba de indemnizaţiile paternale, indemnizaţiile unice la naşterea copilului, indemnizaţiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani, indemnizaţiile pentru creşterea copiilor persoanelor asigurate şi indemnizaţiile lunare de suport pentru creşterea până la împlinirea vârstei de 3 ani a copiilor gemeni, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă al instituţiei.

De astăzi îşi pot ridica banii şi beneficiarii de indemnizaţii viagere, plăţi capitalizate şi compensaţii destinate participanţilor la lichidarea avariei de la Cernobîl. 

Deţinătorii de card bancar îşi pot ridica banii de la instituţiile bancare, iar ceilalţi beneficiari - din orice oficiu poştal, indiferent de domiciliu. Centrul de Apel al CNAS oferă consultaţii privind stabilirea şi plata prestaţiilor sociale la numărul de telefon: 022 257 777.