Actualitate

Recomandări de evenimente și activități ce vor avea loc sâmbătă și duminică

post-img
„ADI” - monospectacol cu Anatol Guzic

Mâine începe un nou weekend, iar după o săptămână productivă de muncă, venim cu recomandări de evenimente şi activităţi interesante, ce vor avea loc în zilele de sâmbătă şi duminică:

1. „ADI”, MONOSPECTACOL CU ANATOL GUZIC


Vineri, la Teatrul Național „Eugen Ionesco”, va fi jucat monospectacolul „Adi”, cu Anatol Guzic, o piesă despre ultimele zile ale lui Adolf Hitler, cu toate stările pe care, probabil, le-a trăit.


2. „…ESCU” DE TUDOR MUȘATESCU, LA TEATRUL NAȚIONAL „SATIRICUS”

Teatrul Național „Satiricus” va prezenta comedia în trei acte „...ESCU de Tudor Mușatescu”, o coproducție a teatrelor din București și Chișinău. Este o piesă ce transmite un mesaj cu subtext, avertizându-ne despre imoralitatea în politică, actuală şi astăzi, indiferent de ţară și context.  



3. „FĂT-FRUMOS: RENAȘTEREA”, LA TEATRUL REPUBLICAN „LUCEAFĂRUL”


Iar Teatrului Republican „Luceafărul” ne invită la spectacolului „Făt-Frumos: Renaşterea”, o poveste inspirată din basmele româneşti, dar adaptată la realităţile din timpurile noastre. Piesa combină elemente de comedie, dramă și aventură, şi se adresează spectatorilor de toate vârstele.


4. O CĂLĂTORIE ÎN TIMP, LA UNIVERSITATEA PEDAGOGICĂ „ION CREANGĂ”


La Universitatea Pedagogică „Ion Creangă”, are loc expoziția „Science Time Machine”. Excursia ghidată durează 80 de minute și include prezentarea unor savanți și a celor mai importante descoperiri.


5. EXPOZIȚIA „MOLDAGROTECH”, LA „MOLDEXPO”


Una dintre cele mai aşteptate expoziţii, dedicate antreprenorilor din sectorul agricol, revine la Chişinău. Şi în acest an, participanţii îşi vor prezenta echipamentele de ultimă generaţie, iar fermierii vor avea posibilitatea să afle care sunt tendinţele în domeniu.


6.  O SEARĂ ACUSTICĂ LA „MEDIACOR”


Iar sâmbătă, la Centrul „Mediacor” va avea loc o seară de muzică. Pe scenă vor urca artiști cu voci de excepție: Mahaya, Milla Danilceac, Cristina Scarlat, Ana Cernicova, acompaniați de instrumentiști care știu cum să transforme fiecare cântec într-o poveste.

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter