Recomandări

„Moldova Alege!”. Ediții speciale la TVR Moldova și TVR INFO, duminică, 20 octombrie

„Moldova Alege!”. Ediții speciale la TVR Moldova și TVR INFO, duminică, 20 octombrie

Duminică, 20 octombrie, alegerile se văd la Televiziunea Română. Jurnaliștii TVR vor aduce în atenția telespectatorilor de pe ambele maluri ale Prutului informaţii în direct de la Comisia Electorală Centrală și secțiile de votare, punctele de vedere ale candidaților și partidelor, precum și analize realizate de experți politici de top de la Chișinău şi București. Jurnalele de ştiri şi ediţiile speciale vor fi difuzate pe TVR MOLDOVA şi TVR INFO.

 Duminică, 20 octombrie, cetățenii Republicii Moldova participă la un scrutin istoric. Își vor alege cel de-al șaptelea președinte al ţării și vor decide dacă integrarea europeană va fi prevăzută în Constituție. Jurnaliştii TVR MOLDOVA şi TVR INFO vor aduce, în direct, acest eveniment în casele oamenilor.

La ora 7:00, odată cu deschiderea secţiilor de votare, pe TVR MOLDOVA va fi difuzat primul buletin de știri. Actualizările vor continua neîntrerupt, din oră în oră, până la cel mai important buletin de ştiri al zilei, de la ora 18:00. La ora 19:00, începe o ediție specială care promite să dezvăluie toate momentele cheie ale zilei, moderată de Vasile Munteanu și Mădălin Necșuțu.

Pulsul evenimentulor electorale de la Chişinău va fi ţinut şi de jurnaliştii de la TVR Info. Astfel, de la ora 21.00, va începe ediţia specială "Moldova alege", în format duplex București–Chișinău, oferind o analiză complete a scrutinului. Ramona Avramescu și Mihai Rădulescu, împreună cu invitații lor, vor dezbate implicațiile acestei zile istorice pentru viitorul Republicii Moldova. Primele rezultate parțiale vor fi oferite duminică seară, tot la Televiziunea Română.

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter