Extern

„Incident grav în curs de desfășurare". Poliția și serviciile de urgență intervin în orașul Nottingham din centrul Angliei

post-img
Incident în Anglia

Poliția britanică a anunțat că intervine la un „incident grav în curs de desfășurare" în orașul Nottingham, în centrul Angliei, care a dus la închiderea mai multor drumuri, iar imaginile de pe Twitter arată zone izolate și o prezență numeroasă a serviciilor de urgență, transmite Reuters.

„Există mai multe drumuri închise în tot orașul în timp ce incidentul este investigat. Cerem pietonilor și șoferilor să evite acele zone și să folosească rute alternative", a transmis poliția.

Nottingham Express Transit (NET) - operatorul rețelei de tramvaie - a declarat că toate serviciile sale au fost suspendate.

Nu există încă detalii despre ce se întâmplă în Nottingham, dar Daily Mail reamrcă faptul că la fața locului se află ofițeri dintr-o forță specială îmbrăcați în veste antiglonț și căști de protecție. Aceștia sunt ofițeri de legătură interinstituțională (NILO) - parte a unei forțe de elită înființată în urma atentatului de la Manchester Arena.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter