Actualitate

MEC a atenționat că „ordinul” referitor la obligativitatea introducerii unor ore suplimentare în universități este un fals

post-img
imagine simbol

Ministerul Educației și Cercetării a atenționat despre o nouă informație falsă care circulă în mediul online. Instituția a precizat că „ordinul” referitor la obligativitatea introducerii unor ore suplimentare în universități este un fals, transmite Moldpres.

ZFR

MEC atenționează că „ordinul” referitor la obligativitatea introducerii unor ore suplimentare în universități este un fals. Îndemnăm opinia publică să se informeze din surse verificate și oficiale”, a anunțat ministerul.

Instituția a mai menționat că în acest caz au fost sesizate organele de drept „privind falsificarea unor documente oficiale”.

În spațiul online a apărut astăzi un pretins ordin, care ar fi semnat de ministrul Educației, Dan Perciun și se referă la obligativitatea introducerii unor ore suplimentare în universități.

În ultima perioadă, autoritățile au atenționat cetățenii despre distribuirea în mediul online a mai multor informații false. 

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter