Recomandări

ISTORII CU TÂLC. Ilinca Avram: ,,M-am ales cu puterea de a schimba lucrurile”

post-img
Istorii cu Tâlc

Din copilărie, a gustat din experienţa televiziunii și a prezentat ani la rând Festivalul „Două inimi gemene”. A fost moderatoare de emisiuni radio și TV, iar în an centenar a prezentat deschiderea legendarului Festival „Cerbul de aur” de la Brașov, ajuns la ediția a 50-a. Din dorința de a face lucruri noi, și-a lansat propriul brand de haine și un atelier de Arta Vorbirii. Vorbim despre Ilinca Avram, următoarea invitată la ISTORII CU TÂLC. Emisiunea va fi difuzată duminică, 30 iunie 2024, ora 22:00, la TVR Moldova.

ILINCA AVRAM: ,,Am învăţat să nu îmi fie frică să greşesc. Eu şi acum am emoţii când merg să prezint un eveniment. Le zic tuturor: nu e ca şi cum nu ai emoţii sau devii robot, important este cum gestionăm aceste emoţii.”

ILINCA AVRAM: ,,Simt că m-am ales cu puterea de a schimba lucrurile. Mie îmi place ce văd în oglindă, sunt recunoscătoare pentru tot.” 

ILINCA AVRAM: ,,Nu face altuia ceea ce nu ţi-ar plăcea să ţi se facă ţie. Eu pun preţ pe empatie, respect. Cred că este important să nu ne biciuim, să învăţăm să dăruim un zâmbet, să nu ne fie frică să dăruim un zâmbet.”

Emisiunea „ISTORII CU TÂLC” este difuzată la TVR MOLDOVA duminică, ora 22.00, la TVR INTERNAȚIONAL, vineri, ora 00.10, la TVR CULTURAL vineri, ora 15.00. În reluare - luni, ora 02.00 / joi, ora 10.00 la TVR MOLDOVA.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi din diferite domenii, iar discuţiile sunt pline de confidențe, destăinuiri despre experiențe, eșecuri, dorințe de realizare, stări de bine, emoții, creșteri. Moderatorul podcastului este actorul şi prezentatorul Anatol Guzic.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter