Recomandări

„Dialoguri Colorate”cu Ștefan Popov, psiholog și psihoterapeut

post-img
Dialoguri Colorate

Psihologul și psihoterapeutul Ștefan Popov este invitatul noului interviu la emisiunea “Dialoguri Colorate”. Invitatul a răspuns la mai multe întrebări pe care, cu siguranță, mulți dintre noi și le-au pus.

De ce unii obișnuiesc să locuiască cu părinții până la maturitate, este bine sau nu să stăm în zona de confort, dar și de ce depresia a devenit boala secolului, veți afla în emisiune.

Totodată, Ștefan Popov a explicat de ce persoanele în vârstă, uneori, au o atitudine autoritară față de cei tineri, în special la un job, dar și de ce este absolut normal să ne iubim pe noi înșine.

Dialoguri Colorate

Ștefan Popov a încercat să răspundă și la întrebări filosofice: care este sensul vieții, dar ne-a spus și care este relația sa cu Dumnezeu. 

Urmăriți sâmbătă, la ora 10, pe TVR Moldova, noua ediție a emisiunii „Dialoguri Colorate”. Reluare, vineri, 1 noiembrie, ora 12:30. Emisiunea este difuzată și pe TVR Internațional, duminică, la ora 22:40.

Vedeți și alte episoade ale emisiunii „Dialoguri Colorate” pe canalul de YouTube:

https://youtube.com/playlist?list=PLFFshvOJiVM-JIw771BbvyPdyTNOOkoGy&si=6ENOCLmj19Z_OA3U 

Suntem și pe social media:

 Anatol Fornea - https://www.facebook.com/anatol.fornea/ 

Ștefan Popov - https://www.facebook.com/stefan.popov.9210 

Emisiunea „DIALOGURI COLORATE” poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00, la TVR Moldova. Programul, realizat şi prezentat de jurnalistul și caricaturistul Anatol Fornea, ne propune să cunoaștem oameni cu idei, dar și cu povești interesante de viață, prin intermediul desenului și curiozitatea unor întrebări bine alese. 

 

 

author-img_1

Cristian Sava

Reporter