Actualitate

Acces limitat în unele zone publice din Chișinău, anunțat de autorități

post-img
Acces limitat

Accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală va fi limitat temporar pe parcursul zilei de vineri, 4 octombrie. Măsura este luată de poliție, în contextul sosirii prim-ministrului României, Marcel Ciolacu, la Chișinău, care va vizita instituțiile de stat, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău menționează că vineri, între orele 08.00 și 18.00, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri din centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău, inclusiv desfășurarea manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor sau a rețelelor electrice/termice, apeduct/canalizare și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se va deplasa coloana oficială.

Restricțiile nu se referă la manifestațiile social-culturale, menționate în declarațiile prealabile, depuse la Primăria capitalei.

Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter