Actualitate

Șef nou la Inspectoratul General pentru Migrație

post-img
Valentin Fiodorov

Astăzi, Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a prezentat efectivului Inspectoratului General pentru Migrație (IGM) pe Valentin Fiodorov, noul șef al instituției, transmite un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne.

ZFR

În cadrul alocuțiunii sale, Adrian Efros a subliniat că numirea lui Valentin Fiodorov are drept scop consolidarea echipei, sporirea prestigiului instituției și creșterea încrederii în autoritatea competentă atât la nivel național, cât și internațional.

De asemenea, ministrul a reafirmat angajamentul Ministerului Afacerilor Interne de a sprijini constant activitatea ofițerilor de migrație și de a oferi suportul necesar pentru îndeplinirea obiectivelor instituționale.

Valentin Fiodorov, în calitate de șef al IGM, a declarat că prioritățile mandatului său includ îmbunătățirea proceselor operaționale ale instituției, asigurarea unei comunicări proactive cu străinii din Republica Moldova și creșterea încrederii și satisfacției beneficiarilor față de serviciile oferite.

Fiodorov a accentuat, de asemenea, importanța îndeplinirii sarcinilor în contextul aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană, în special în ceea ce privește screeningul bilateral pentru Capitolul 24, care vizează migrația și azilul.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter