Recomandări

Obiectiv Comun: Cercetarea imaginarului, colocviu științific la Chișinău

post-img
Obiectiv Comun

Recent, la Chișinău, s-a desfășurat Сolocviul științific ,,Gilbert Durand: (re)lecturi și (re)interpretări în actualitate”. Este un Obiectiv Comun să vorbim despre literatură, lectură și publicul cititor. Care sunt temele de interes pentru cercetare, ce îi preocupă pe cercetători și care sunt discuțiile și proiectele actuale pentru cercetătorii de pe ambele maluri ale Prutului, discutăm la Obiectiv Comun.

Invitaţii ediţiei sunt: NINA CORCINSCHI - director al Institutului de Filologie Română „Bogdan Petriceicu-Hasdeu”; IONEL BUȘE - scriitor, profesor universitar Facultatea de Ştiinţe Sociale a Universității din Craiova; CORIN BRAGA - scriitor, profesor universitar  Facultatea de Litere a Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, director al Centrului de Cercetare a Imaginarului „Phantasma”. Moderator - Dana Ciobanu, producător - Elena Guţu. 

Emisiunea Obiectiv Comun este difuzată de luni până vineri, începând cu ora 17.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter