Politic

Igor Grosu susține candidatura Maiei Sandu pentru un nou mandat prezidențial: "O cunosc pe doamna Sandu mai bine de 20 de ani. E un model de caracter, de determinare"

post-img
foto

Igor Grosu, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și președintele Parlamentului, a anunțat oficial sprijinul partidului pentru candidatura Maiei Sandu la un nou mandat prezidențial.

ZFR

"Împreună cu echipa Partidului Acțiune și Solidaritate susținem cu tărie și încredere candidata Maia Sandu la funcția de președintă a Republicii Moldova. O cunosc pe doamna Sandu mai bine de 20 de ani. Este un model de caracter, model de determinare, care muncește cu dăruire zi de zi și care își iubește țara și oamenii săi", transmite președintele Parlamentului, liderul PAS, Igor Grosu.

"În toți acești ani, am trecut prin momente destul de complicate, dar de fiecare dată au apărut oportunități care ne-au ajutat să mișcăm înainte Republica Moldova. În 2020 am reușit să dăm țării cel mai bun președinte, care timp de 4 ani de mandat a scos țara din izolare și a apropiat-o de Uniunea Europeană, a întors toată Europa și toată lumea cu fața spre noi, a luptat și a reușit să rămânem drepți în aceste timpuri complicate. Toate acestea trebuie să continue pentru ca Moldova să se dezvolte, pentru viitorul nostru frumos comun.

Acum, dragi moldoveni de acasă și peste hotare, și de această dată să ne unim forțele și să mergem înainte ca să scriem istorie împreună - pentru o Moldovă Europeană. Să fim împreună - Pentru Moldova", îndeamnă Speakerul.

Maia Sandu a fost desemnată candidată a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile prezidențiale ce se vor desfășura în data de 20 octombrie.

Şapte policitieni au fost desemnaţi oficial candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. Ieri, ei si-au depus actele la Comisia Electorală Centrală pentru crearea grupurilor de initiative necesare pentru strângerea de semnaturi și înregistrarea în cursa electorală. Dezvoltarea economiei, neutralitatea militară, asigurarea suvernităţii şi integrităţii teritoriale precum şi bunăstarea populaţiei sunt, ca de obicei, printre priorităţile anunţate de cei ce aspiră la functia supremă in stat.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter