Politic

Maia Sandu, desemnată de PAS să candideze pentru un nou mandat de președinte al R. Moldova

post-img
captură foto

Maia Sandu a fost desemnată candidată a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile prezidențiale ce se vor desfășura în data de 20 octombrie. Astăzi ea urmează să depună la CEC actele pentru înregistrarea grupul de inițiativă care va colecta semnăturile pentru susținerea ei.

ZFR

„Să am susținerea voastră este o onoare pentru mine. Am purtat cu multă responsabilitate încrederea pe care mi-au acordat-o cetățenii în anul 2020. Sunt un om dintre voi, un om ca toți oamenii Moldovei. Sprijinul și încrederea voastră mi-au oferit în 2020 onoarea și responsabilitatea să fac Moldova o casă mai bună, respectată în lume, ferită de primejdii. Celor care au crezut și cred în această cale, le spun că vom reuși să ducem Moldova înainte. Vom reuși să facem țara noastră parte a celei mai dezvoltate și pașnici uniuni din lume: Uniunea Europeană, unde nu sunt hotare, unde fiecare om contează și unde pacea între țări este garantată. Celor care au îndoieli, le spun că anume așa arată democrația și e bine să fie așa. Și e important că avem o țară în care decizia aparține poporului. În 2024 avem în față cea mai importantă decizie de la Independență – ne vom alege viitorul. Referendumul va pietrui calea noastră de mâine și eu am încredere că neamul nostru vrea pace. Suntem un popor pașnic, care știe să se înțeleagă cu toți, care prețuiește libertatea și demnitatea umană”, a spus Maia Sandu.


La evenimentul de desemnare a Maiei Sandu au fost prezenți mai mulți demnitari de stat, inclusiv președintele Parlamentului, liderul PAS, Igor Grosu și premierul Dorin Recean.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter