Actualitate

Poșta Română a lansat în Republica Moldova platforma EUlivrez.md

post-img
Poșta Română a lansat în Republica Moldova platforma EUlivrez.md

Subsidiara Poştei Române din Republica Moldova a lansat platforma EUlivrez.md, prin care cetăţenii moldoveni pot comanda produse din magazinele europene, cu livrare direct la uşa lor, indiferent de localitate.

„Pentru mulți moldoveni, produsele din UE sunt nu doar mai variate, dar și mai ieftine decât cele de pe piața locală. Cu EUlivrez.md, aceștia pot comanda produse din magazinele europene, cu livrare direct la ușa lor, indiferent de localitate. Un aspect cu adevărat remarcabil al acestei platforme este acoperirea sa extinsă! Poșta Română, împreună cu partenerii săi, garantează livrarea sigură a coletelor, fie că vorbim de orașe aglomerate sau de sate izolate și asigură protecția bunurilor pe tot parcursul transportului, de la depozitul din România până la destinația finală în Republica Moldova”, se spune într-un comunicat al Poștei Române.

 „Platforma EUlivrez.md permite cumpărătorilor din Republica Moldova să acceseze piața europeană cu încredere deplină. Indiferent de locația destinatarului, coletele ajung rapid și în siguranță. În plus, datele personale sunt protejate conform standardelor europene stricte, oferind un nivel ridicat de securitate pentru utilizatori,” a declarat Directorul General al Poștei Române, Valentin Ștefan.

Doritorii  trebuie să își creeze un cont, după care primesc  o adresă de livrare în România, pe care o pot folosi pentru a comanda produsele dorite din toată Uniunea Europeană. Platforma este gândită astfel încât să ajute utilizatorii să economisească timp  și bani, oferind tarife avantajoase și o gamă variată de produse internaționale la prețuri competitive, se mai spune în comunicat.

Lansarea EUlivrez.md reprezintă un pas înainte în strategia de extindere a Poștei Române, care și-a deschis o subsidiară în Republica Moldova la finalul anului 2022. Cu o echipă de peste 21.000 de angajați și o cifră de afaceri de 300 de milioane de euro, Poșta Română continuă să se impună ca lider în domeniul livrărilor internaționale și se angajează să devină un HUB logistic de încredere la nivel regional.

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter