Actualitate

Principesa Muna al Hussein a Iordaniei – decorată la Palatul Elisabeta de Custodele Coroanei Române

video

Principesa Muna al-Hussein, mama SuveranuLui hașemit al Iordaniei, a fost decorată de Familia Regală a României, aseară la Palatul Elisabeta.

Alteța Sa Regală a primit Medalia de Familie Custodele Coroanei Române, o decorație specială pe care Majestatea Sa Margareta o oferă doar membrilor Familiilor Regale, relatează TVR Info.

Medalia este din argint cu o puritate de 925 la mie și este placată cu aur. La ceremonie au participat reprezentanți ai Guvernului, consilieri prezidențiali, ambasadorul Iordaniei la București, Nunțiul Apostolic, reprezentanți ai Patriarhiei, ai Muftiatului Cultului Musulman din România, reprezentanți ai Corpului Diplomatic, ai Ordinului Asistenților Medicali din România, înalți oaspeți din Regatul Hașemit al Iordaniei, Principelle Radu, Principesa Sofia și Principesa Maria.

După ceremonie, Custodele Coroanei a oferit un dineu oficial în onoarea Principesei Muna. Mama Suveranului hașemit al Iordaniei a vizitat România la invitația autorităților române și a participat la activități din domeniul sănătății și al educației. Vizita regală se încheie astăzi.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter