Social

Atenție, șoferi! Măsuri speciale de circulație pentru Festivalul Pădurilor din 14 septembrie

post-img
Atenție șoferi: Măsuri speciale de circulație pentru Festivalul Pădurilor din 14 septembrie

Administrația de Stat a Drumurilor informează că, în contextul organizării Festivalului Pădurii, care va avea loc pe 14 septembrie 2024 la reședința prezidențială de la Condrița, vor fi implementate măsuri speciale de circulație pentru a gestiona eficient fluxul ridicat de participanți așteptați la eveniment.

ZFR

Pentru a asigura siguranța participanților, fluidizarea traficului și gestionarea eficientă a parcărilor, pe traseul M1, între kilometrii 68 și 72, vor fi amenajate parcări temporare în proximitatea locației evenimentului, iar pe această porțiune vor fi instituite limitări de viteză. În acest context, șoferii sunt rugați să respecte cu strictețe indicațiile agenților de circulație, care vor dirija traficul în zonă.

Asociația amintește că Festivalul Pădurilor se va desfășura la reședința prezidențială de la Condrița, între orele 11:00 și 21:00. De asemenea, pentru a facilita fluidizarea traficului, va fi pus la dispoziție transport public din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din Chișinău, cu destinația directă spre locul desfășurării evenimentului. Costul unei călătorii este de 6 lei sau pe baza abonamentului de transport. Autocarele vor circula pe tot parcursul zilei.

ASD recomandă tuturor participanților la trafic care vor traversa sectorul de drum menționat să adapteze viteza la condițiile de trafic, să manifeste prudență și să respecte semnalizarea rutieră temporară. Aceste măsuri sunt esențiale pentru prevenirea incidentelor și asigurarea unui flux de trafic sigur și fluid.

author-img_1

Iuliana Adiaconiței

Reporter