Actualitate

Maria Lungu, fostă concurentă Survivor România, va găzdui Gladiator Challenge Moldova 2024 – competiția pentru cel mai puternic om din țară

post-img
Maria Lungu

Arena Chișinău se pregătește să găzduiască pe 26-27 octombrie 2024 cea de-a doua ediție a Gladiator Challenge Moldova, competiția supremă care provoacă 100 dintre cei mai puternici sportivi din țară și din lume. Participanți din diverse discipline sportive, dar și reprezentanți ai structurilor de stat, își vor testa limitele în fața unor provocări noi și surprinzătoare, totul pentru a câștiga marele premiu de 100.000 de lei și titlul suprem de "Cel Mai Puternic Om din Țară".

Anul acesta, evenimentul are o gazdă specială, în persoana Mariei Lungu, cunoscută publicului din România drept una dintre concurentele curajoase ale emisiunii Survivor All Stars. Maria este un simbol al rezistenței și determinării, două valori care se regăsesc în esența competiției Gladiator Challenge Moldova. La fel ca și în Survivor, unde participanții sunt puși la încercări fizice și mentale extreme, Gladiator Challenge Moldova aduce în fața publicului o confruntare de forță și tenacitate, iar Maria, cu experiența sa unică, este persoana perfectă pentru a reprezenta spiritul de luptă al gladiatorilor moderni.

Maria Lungu

Maria Lungu


Gladiator Challenge Moldova promite să fie unul dintre cele mai spectaculoase evenimente sportive din această toamnă. Spectatorii vor avea parte de un show sportiv ce împinge limitele rezistenței fizice și psihice; un show de muzică și lumini. Unii din ei chiar vor avea posibilitate să trăiască experiența gladiatorilor, trecând unele probe. Pregătiți să asistați la bătălia anului, unde doar cei mai puternici vor reuși să își impună voința.Biletele sunt în vânzare și pot fi achiziționate pe link-ul https://iticket.md/event/gladiator-challenge-moldova.

Gladiator Challenge Moldova


Urmărește Gladiator Challenge Moldova pe rețelele sociale

Pentru a fi la curent cu ultimele detalii, vă invităm să urmăriți organizatorii pe paginile de Instagram, Facebook și Tik Tok @gladiatorchallenge.md, unde veți descoperi detalii interesante despre fiecare participant și procesul de organizare al celui mai fierbinte show sportiv din Moldova – GLADIATOR CHALLENGE MOLDOVA.

Gladiator Challenge Moldova

Gladiator Challenge Moldova



author-img_1

Redacția TVR Moldova

Editor