Politic

Candidații la prezidențiale continuă să se întreacă în promisiuni

Candidații la prezidențiale continuă să se întreacă în promisiuni

Mai e o săptămână până la alegerile din 20 octombrie iar candidaţii la funcţia de preşedinte continuă să se întreacă în promisiuni. În timp ce unii vor să rezolve conflictul transnistrean, alţii se lăudă cu întâlnirile cu alegătorii din raioane.

Fostul başcan al UTA Găgăuzia, Irina vlah, propune măsuri de soluţionare a conflictului transnistrean. Într-un mesaj postat pe o reţea socială, ea spune care e planul ei.

IRINA VLAH, candidat independent: „Voi crea un grup de lucru bilateral care va evidenţia toate obstacolele dialogului şi va face propuneri concrete pentru a le înlătura. După consultări cu administraţia transnistreană şi cu partenerii externi voi propune un plan, pe paşi, pentru soluţionarea problemei transnistrene."


Ion Chicu, candidat PDCM la funcţia de preşedinte, s-a întâlnit cu un grup de alegători din raionul Hânceşti.

ION CHICU, candidat PDCM la funcția de președinte: "Am prezentat participanților la eveniment programul nostru electoral, bazat pe prezumpția responsabilității președintelui țării pentru funcționarea statului, pentru dezvoltarea economică și susținerea socială a cetâțenilor țării."

Iar candidatul independent, Andrei Năstase, a postat pe o reţea socială mai multe fotografii de la o întâlnire electorală in Cahul.

ANDREI NĂSTASE, candidat independent la funcția de președinte: "Împărtășesc pe deplin preocupările oamenilor și sunt hotărât să transformăm împreună Moldova într-un loc unde ne putem simți în siguranță și mândri. Voi fi un președinte dedicat, angajat să apere interesele fiecărui cetățean și să construim împreună o Moldovă prosperă pentru generațiile viitoare."

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter