Recomandări

Alegerile şi Referendumul din Republica Moldova, într-o serie de dezbateri la TVR INFO

post-img
Alegerile şi Referendumul din Republica Moldova, într-o serie de dezbateri la TVR INFO

Sub genericul „Moldova alege”, TVR INFO difuzează o serie de dezbateri în zilele de vineri, 11, 18 şi 25 octombrie 2024, de la ora 21:00, realizate în regim duplex, în studiourile TVR din Bucureşti şi Chişinău.

TVR INFO, canalul de ştiri al Televiziunii Române, va reflecta alegerile prezidenţiale din Republica Moldova şi Referendumul constituţional privind integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

TVR INFO va difuza o amplă dezbatere pe 20 octombrie – în ziua alegerilor şi a Referendumului din Republica Moldova.

Moderatorii din Bucureşti sunt jurnaliştii Mihai Rădulescu şi Ramona Avramescu, în timp ce în platoul de la Chişinău se vor afla jurnaliştii Vasile Munteanu şi Mădălin Necşuţu.

Seria de dezateri debutează vineri, 11 octombrie 2024, ora 21.00, când Mihai Rădulescu, alături de Sorin Ioniţă, directorul executiv al Expert Forum din România, şi Vasile Munteanu împreună cu Vladislav Kulminski, directorul executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice din Republica Moldova, vor face o analiză a campaniei electorale, a mizei alegerilor din Republica Moldova şi a contextului în care acestea se defăşoară.

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter