Politic

Angajamente electorale. Candidaţii la funcţia de preşedinte al R. Moldova au lansat promisiuni despre cum vor schimba lucrurile în ţară, dacă vor câştiga alegerile

video

Candidaţii la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova continuă campania electorală. Şi astăzi, mulţi dintre ei au lansat promisiuni despre cum vor schimba lucrurile în ţară, dacă vor câştiga alegerile.

Andrei Năstase, candidat independent la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, şi-a prezentat programul electoral în raionul Călăraşi. Într-o postare pe facebook, acesta spune că a discutat cu oamenii şi despre provocările majore cu care se confruntă aceştia.


ANDREI NĂSTASE, CANDIDAT LA FUNCŢIA DE PREŞEDINTE: „Am subliniat importanța dezvoltării economice sustenabile, bazate pe valorificarea resurselor noastre locale și sprijinirea antreprenorilor autohtoni. Le-am vorbit oamenilor despre viziunea mea pentru o Moldovă integrată în Uniunea Europeană. "


Într-o înregistrare video, Vasile Tarlev, candidatul Partidului Viitorul Moldovei, vorbeşte despre principiile pentru care va opta, dacă va ajunge preşedinte.


VASILE TARLEV candidat Partidul Viitorul Moldovei la funcţia de preşedinte: „Noi suntem pentru independenţă, suveranitate, integritate teritorială a Moldovei, neutralitate militară şi bunăstarea populaţiei. Noi suntem pentru Moldova."


Ion Chicu, candidatul PDCM la preşedinţie a anunţat, la fel pe o reţea de socializare, că s-a întâlnit cu angajaţii mai multor spitale republicane şi din teritoriu.


ION CHICU, CANDIDAT PDCM LA FUNCŢIA DE PREŞEDINTE: „Capitolul "Ocrotirea sănătății" este unul din cele mai importante ale programului electoral, care include acțiuni ce ar asigura un acces mai ușor al cetățenilor țării la servicii medicale, dar și ar spori nivelul motivării medicilor și personalului medical."


Într-o postare pe pe facebook, realizată la Ungheni, Renato Usatîi, candidatul formaţiunii Partidul Nostru la funcţia de preşedinte, susţine că vrea să unifice societatea dar şi partidele politice, în caz că va câştiga.


RENATO USATÎI candidat Partidul Nostru la funcţia de preşedinte: „Noi astăzi trebuie să facem alegeri parlamentare anticipate, să chem la masă toate partidele care sunt. Nu acelea care au trecut pragul. Astăzi eu o să discut şi cu partidele mici."

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter