DE CE EU?

Campania „DE CE EU?”: Intgrarea în UE nu este doar un vis politic, ci o speranță pentru un trai mai bun pentru fiecare din noi

Campania „DE CE EU?”: Intgrarea în UE nu este doar un vis politic, ci o speranță pentru un trai mai bun pentru fiecare din noi

Viitorul Republicii Moldova este la o răscruce, iar drumul pe care îl alegem pe 20 octombrie ne va defini generațiile viitoare. De această părere este Rodica Nazari, consilier politic în Parlamentul European, care subliniază că integrarea în Uniunea Europeană „nu este doar un vis politic, ci o speranță pentru un trai mai bun pentru fiecare dintre noi”.


„Prin aderarea la UE vom deschide uși către piețe mari, care vor transforma micile afaceri în povești de succes și vor atrage investiții care să ne întărească economia.  

Ne dorim spitale moderne, școli în care copiii să învețe în cele mai bune condiții și o infrastructură care să ne conecteze mai ușor cu restul Europei.  Cu sprijinul fondurilor europene, toate aceste lucruri devin posibile. În același timp, aderarea la UE înseamnă dreptate și corectitudine.  

Vom avea instituții care ne vor apăra drepturile și care vor lupta împotriva corupției, pentru ca fiecare dintre noi să se simtă protejat și respectat în propria țară.  

Drumul nu este ușor, dar visul unei Moldove europene este la îndemâna noastră. Împreună putem construi o țară unde demnitatea și speranța să fie la loc de cinste, o țară pentru care merită să luptăm și de care să fim mândri. De aceea este crucial ca în data de 20 octombrie să votăm DA la referendum!

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter