Sport

Valeriu Derevenciuc revine pe scena Gladiator Challenge Moldova: Campionul primei ediții va înmâna Trofeul, dar ce surprize aduce cu el?

post-img
Gladiator Challenge
Sursa foto: Alex Murug

Gladiator Challenge Moldova aduce un moment special în cea de-a doua ediție: Valeriu Derevenciuc, câștigătorul primei ediții și deținătorul titlului de "Cel Mai Puternic Om din Țară", va avea onoarea de a înmâna trofeul ediției din acest an celui care va ieși victorios din lupta gladiatorială.

Valeriu Derevenciuc, agent SPPS și un exemplu de determinare, curaj și forță, a cucerit inimile spectatorilor și a demonstrat ce înseamnă adevăratul spirit de gladiator. În 2023, printr-o performanță excepțională, el a reușit să depășească 100 de competitori de elită și să ridice marele premiu de 100.000 de lei. Anul acesta, Valeriu revine în lumina reflectoarelor, nu ca participant, ci ca simbol al victoriei și al excelenței în competiție, fiind onorat să ofere trofeul celui mai puternic gladiator al ediției din 2024.

Gladiator Challenge


„Este o onoare să mă întorc la Gladiator Challenge Moldova, de data aceasta pentru a înmâna trofeul și a susține următoarea generație de gladiatori. Știu câtă muncă și sacrificii presupune această competiție, iar toți participanții merită respectul nostru pentru eforturile lor”, a declarat Valeriu.

Gladiator Challenge


De la Cătălin Moroșanu la Valeriu Derevenciuc: tradiția continuă

Anul trecut, invitatul special, Cătălin Moroșanu, cunoscut și sub numele de „Moartea din Carpați”, a urcat pe scena Gladiator Challenge Moldova pentru a înmâna trofeul. Prezența sa a încurajat concurenții, ridicând standardele pentru toți participanții. Acum, la Gladiator Challenge Moldova 2024, Valeriu Derevenciuc are misiunea de a continua această tradiție prestigioasă. Acest trofeu reprezintă mai mult decât recunoașterea unei performanțe extraordinare. Este simbolul celor mai dificile bătălii și al victoriilor câștigate prin durere, efort și curaj. În 2023, când Valeriu l-a ridicat, a fost un moment care a rezumat esența competiției: puterea nu înseamnă doar mușchi și rezistență, ci și tărie mentală și determinare.

Gladiator Challenge


Fii martorul unui moment istoric!

Anul acesta, Gladiator Challenge Moldova ridică ștacheta și mai sus. Pe 26 și 27 octombrie, la Arena Chișinău, mii de spectatori vor urmări cu sufletul la gură cum gladiatorii moderni își testează limitele și luptă pentru titlul suprem. Dar nu este doar despre cine este cel mai puternic – ci despre curajul de a te confrunta cu necunoscutul, de a-ți împinge limitele și de a lupta pentru glorie.Cumpără biletele acum pe https://iticket.md/event/gladiator-challenge-moldova și trăiește alături de prieteni și familie emoțiile luptei supreme!

Gladiator Challenge


Urmărește Gladiator Challenge Moldova pe rețelele sociale

Pentru a fi la curent cu ultimele detalii, vă invităm să urmăriți organizatorii pe paginile de Instagram, Facebook și Tik Tok @gladiatorchallenge.md, unde veți descoperi detalii interesante despre fiecare participant și procesul de organizare al celui mai fierbinte show sportiv din Moldova – GLADIATOR CHALLENGE MOLDOVA.

Gladiator Challenge

author-img_1

Lidia Gorka

Reporter