Actualitate

FOTO. Secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu: "Am votat în această dimineață în Chișinău, în primul rând, pentru că îmi iubesc țara"

post-img
Adrian Dupu

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, și-a exprimat astăzi dreptul la vot în cadrul alegerilor europarlamentare, desfășurate în perioada 6-9 iunie curent.

ZFR

"Am votat în această dimineață la secția 595 din Chișinău, în primul rând pentru că îmi iubesc țara.

Am votat pentru oameni cu experiență în Parlamentul European, care au demonstrat că luptă pentru România și pentru Republica Moldova. I-am ales pe cei care promovează la Bruxelles interesele României și ale Republicii Moldova", a transmis secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu.

secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu


"Am votat pentru o Românie puternică în Europa, pentru a rămâne puternic ancorați în valorile europene. Nu în ultimul rând am votat cu gândul la parcursul european al Republicii Moldova.

Îi îndemn pe toți cetățenii din stânga Prutului, care au cetățenia română, să meargă la una din cele 52 de secții de votare și să voteze pentru viitorul nostru comun în marea familie europeană", adaugă secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu.

secretarul de stat al DRRM, Adrian Dupu

Pe 9 iunie sunt aleşi cei 33 de reprezentanţi ai României în Parlamentul European. Mandatul eurodeputaţilor este de cinci ani.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter