Actualitate

Hramul orașului Chișinău: Ambasadorul Uniunii Europene în R. Moldova, Jānis Mažeiks: „Chișinăul este un spațiu al diversității, al tradițiilor și al valorilor comune”

video

Ambasadorul Uniunii Europene în R. Moldova, Jānis Mažeiks, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Hramului orașului Chișinău, marcat astăzi, 14 octombrie.

„Dragi locuitori ai municipiului Chișinău, vă felicit cu ziua localității Dvs., Hramul capitalei. Vreau să vă spun că am îndrăgit acest oraș, care este un spațiu al diversității, al tradițiilor și al valorilor comune. Chișinăul este o bijuterie culturală care are multe în comun cu alte capitale europene. Este situat pe șapte coline la fel ca Roma, iar după suprafață este decât Parisul. Orașul este cald și primitor datorită renumitei ospitalități a moldovenilor. M-am simțit aici ca acasă de când am venit în R. Moldova. Vă doresc tuturor sănătate, fericire și succes în tot ceea ce întreprindeți, fie ca Hramul orașului să vă aducă pace, lumină și bucurie în casele și inimile voastre. La mulți ani, Chișinău!”, a transmis Jānis Mažeiks.

author-img_1

Svetlana Cojocaru

Reporter