Actualitate

Maia Sandu face apel la unitate și înțelegere după alegeri: "Nu împărțiți oamenii după etnii sau voturi”

post-img
Maia Sandu

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un apel la unitate și solidaritate, subliniind că doar împreună poporul moldovean poate depăși provocările.

"Dragi cetățeni, am învins de atâtea ori în lupte complicate și nedrepte, doar pentru că ne-am ținut uniți. Am demonstrat de multe ori că răul poate fi învins - cu dragoste de neam și cu credință. Cu încredere unii în alții", transmite Maia Sandu.

Într-o postare pe Facebook, ea a subliniat importanța de a evita diviziunile și de a nu învinovăți cetățenii în funcție de cum au votat, reamintind că Republica Moldova este casa tuturor.

"Vă rog foarte mult să avem grijă de unitatea noastră. Să nu împărțim oamenii după etnii, să nu învinovățim cetățenii care au votat într-un fel sau altul. Toți suntem parte din Moldova. Toți locuim aici și vrem să fie bine. Învrăjbirea oamenilor îi ajută doar pe cei care vor să readucă hoții la putere. Poporul nostru a știut și în cele mai grele vremuri să trăiască în bună înțelegere, împreună, să construiască o casă, un sat, o țară. Ne unește omenia și vrem același lucru - pace și bunăstare acasă", menționează șefa statului.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter