Actualitate

Maia Sandu, mesaj după performanța excepțională a arcașului Dan Olaru: Ne mândrim cu tinerii noștri care transformă fiecare zi în pași siguri spre victorie

post-img
Dan Olaru

„Succesul îi onorează pe cei ce cred în el, cred în forțele proprii, muncesc asiduu și depășesc toate blocajele și provocările. Ne mândrim cu tinerii noștri care transformă fiecare zi în pași siguri spre victorie”, a transmis președintele Maia Sandu într-un mesaj adresat după succesul excepțional obținut de arcașul Dan Olaru în etapa de debut a Cupei Mondiale.

ZFR

„Dan Olaru, tânărul de 26 de ani, îndrumat de antrenoarea Irina Cecanova, a obținut medalia de aur în prima etapă a Cupei Mondiale de Tir cu Arcul, ediția 2023. 

Este o premieră pentru Dan. Este o premieră pentru Republica Moldova.

Felicitări, Dan Olaru! Felicitări, Irina Cecanova! Vă urez mult succes și în finala Cupei Mondiale și să vă întoarceți acasă cu noi victorii!”, a scris Maia Sandu.

Amintim că arcașul Dan Olaru a avut o evoluție superbă la etapa de debut a Cupei Mondiale. Sportivul din Republica Moldova s-a dovedit a fi cel mai bun dintre cei 133 de participanți și a cucerit medalia de aur.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter