Recomandări

Este iminent războiul între Israel și Liban? Aflăm astăzi la „Impact Global”

post-img
emisiune

Jurnalistul Constantin Uzdriș și expertul în relații internaționale și probleme de securitate de la București, Mihai Isac, vă așteaptă la o nouă ediție a emisiunii „Impact Global”, la TVR MOLDOVA.

ZFR

Vom analiza, împreună cu fostul secretar de stat al MAE român, Iulian Fota, evoluțiile de pe frontul ruso-ucrainean, dar și de pe scena politică internațională în perioada premergătoare vizitei în Statele Unite a președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski. 

Înaltul lider de la Kiev își va prezenta „planul de victorie” în cadrul întâlnirilor cu președintele SUA, Joe Biden, și principalii candidați la alegerile prezidențiale americane din noiembrie 2024: republicanul Donald Trump și democrata Kamala Harris. Despre evoluția situației de securitate din Orientul Mijlociu și iminența extinderii conflictului la granița israeliano-libaneză vom discuta cu expertul român în studii de securitate Cristian Barna. 

Printre subiectele analizate se mai numără componența noii comisii europene și impactul asupra relațiilor dintre R. Moldova și Uniunea Europeană, precum și sprijinul ferm primit de statul nostru din partea României, unde Consiliul Suprem de Apărare al Țării de la București a analizat opțiunile pentru consolidarea Parteneriatului Strategic cu R. Moldova.

Emisiunea „Impact Global” este difuzată în fiecare duminică, începând cu ora 19.00, şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter