Sport

FC Petrocub luptă pentru șansa de a-și continua parcursul în preliminariile din Liga Campionilor

FC Petrocub luptă pentru șansa de a-și continua parcursul în preliminariile din Liga Campionilor

În această seară, la ora 20, FC Petrocub va lupta pentru șansa de a-și continua parcursul în preliminariile din Liga Campionilor. Trupa lui Andrei Martin are de jucat returul cu deținătoarea titlului din Kazakhstan, după ce în prima manșa nu s-a înscris niciun gol.

VLADIMIR AMBROS, atacant, FC Petrocub Hîncești: "Suntem focusați. Sperăm și credem în această calificare. Toți sunt dornici să facă acest pas important. Nu ne este frică."

ANDREI MARTIN, antrenor, FC Petrocub Hîncești: "Vor demonstra tuturor celor care vor veni în tribune să ne susțină că FC Petrocub merită să meargă spre visul său, să ajungă în rundele următoare și să demonstrăm că fotbalul moldovenesc are potențial."

Cu un lot a cărui valoare e cu cinci milioane mai mică decât a formației Ordabasy, clubul FC Petrocub va face tot posibilul pentru a obține victoria și, totodată, calficarea în runda secundă a preliminariilor din Liga Campionilor. În partida disputată săptămâna trecută în Kazakhstan, cele două echipe s-au despărțit indecis, în ciuda mai multor ocazii de ambele părți.

În această seară, șansele la succes sunt, practic, egale. Totuși, trupa lui Andrei Martin are un mic avantaj la casele de pariuri, din motiv că va juca, pe hârtie, pe teren propriu. Partida se va disputa pe arena "Zimbru" din Chișinău, deoarece stadionul din Hîncești nu corespunde standardelor impuse de UEFA. În caz de victorie, FC Petrocub va trece în runda următoare și va juca cu formația APOEL din Cipru, iar dacă va suferi eșec, campioana Republicii Moldova își va continua parcursul în preliminariile din Liga Conferinței.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter