Actualitate

Cristian-Leon Țurcanu: Produsele tradiționale din R. Moldova își găsesc deja locul binemeritat pe piața europeana, iar după integrarea in UE vor fi și mai bine protejate de legislația europeană

post-img
Cristian-Leon Țurcanu, la Antreprenor Expo

Viitorul antreprenorilor din Republica Moldova este în Uniunea Europeană. De asta se arată convins Excelența Sa Ambasadorul României în Republica Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, prezent la cea de-a treia ediție a Antreprenor Expo.

Viitorul antreprenorilor de pe acest mal al Prutului este in Uniunea Europeana! Produsele tradiționale din R. Moldova își găsesc deja locul binemeritat  pe piața europeana, iar după integrarea in UE vor fi si mai bine protejate de legislația europeana, care asigura păstrarea identității si tradițiilor. Uniunea Europeana înseamna și standarde de calitate care vin să protejeze consumatorul și sănătatea tuturor”, scrie Cristian-Leon Țurcanu pe pagina sa de Facebook.

Cristian-Leon Țurcanu, la Antreprenor Expo


Ambasadorul României spune că a văzut la Antreprenor Expo antreprenori mici și mijlocii „care își promovează cu mândrie produsele proprii”. 

„Împreună cu Dumitru Alaiba (ministrul dezvoltării economice și digitalizării) am vizitat standurile si am gustat din bunătățile producătorilor locali”, mai spune Ambasadorul. 

Cristian-Leon Țurcanu, la Antreprenor Expo


author-img_1

Lidia Gorka

Reporter