Sci-Tech

Franța se pregătește de Crăciun. În magazine au apărut deja ghirlande și decorațiuni. „Starea de spirit este destul de sumbră, deci e bine să intri în spiritul festiv”

video

În Franța, în magazine, au apărut deja decoraţiunile de Crăciun. O ocazie numai bună pentru cumpăraturi la preţuri avantajoase. Multa lume spune însă că e parcă prea devreme, dar comercianţii cred că este cea mai bună ocazie pentru a-şi imbunătati cifra de afaceri la final de an. Cu adevărat se bucură cei mici care abia aşteaptă să vină Moş Crăciun.

Cumpărătorii au rămas plăcut surprinși să vadă că magazinele se pregătesc pentru Crăciun. Ghirlandele, globurile și alte decorațiuni pentru brad atrag privirile clienților.

Starea de spirit în acest moment este destul de sumbră. Deci, este bine să intri în spiritul festiv!

Sunt câteva favorite, așa că mai bine să le iau acum. Și mă duc la mai multe magazine, să îmi iau preferatele! – spun cumpărătorii.

Magazinele s-au organizat din timp, s-au aprovizionat cu marfă variată, strălucitoare, și pentru toate buzunarele.

Managerul unui magazin: În ultimele trei luni ale anului, este un adevărat punct culminant. Este un moment foarte important, pentru că atunci facem o mare parte din vânzările noastre anuale.

Anul trecut, un francez a cheltuit în medie aproximativ 300 de euro pentru cadouri și masa de Crăciun. Climatul economic va impacta în acest an bugetul alocat pentru cumpărături, așa că ofertele nu trebuie pierdute, chiar dacă este încă devreme.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter