Politic

Acuzații și promisiuni electorale

Acuzații și promisiuni electorale

Campania electorală continuă. Astăzi, în vizorul unor candidaţi au fost pensionarii, dar și pretinse nereguli ale adversarilor, despre care au ţinut să informeze la conferinţele de presă.

Victoria Furtună, candidat independent, promite reformarea sistemului de pensii după o metodă nouă. Ea propune crearea unor conturi individuale de pensii, care să funcționeze ca depozitele bancare.

VICTORIA FURTUNĂ candidat independent :Să se deschidă conturi bancare sub formă de fundaţii sau bancă unde fiecare persoană să pună suma pentru vârsta de pensionare pe aceste conturi care vor funcţiona după sistemul bancar. Se vor ridica procente.

Natalia Morari, candidatul independent la funcţia de preşedinte, acuză guvernarea dar pe contracandidatul PAS, Maia Sandu, de fraudarea sistematică a procesului electoral.

NATALIA MORARI candidat independent: Ceea ce vă în campania prezidenţială din 2024 nu este obrăznicie. Modul în care guvernarea actuală fraudează alegerile este un act de trădare de ţară şi de uzurpare de putere."

Purtătorul de cuvând al PAS, Adriana Vlas, ne-a declarat că nu comentează aceste acuzaţii.

author-img_1

Cristina Mirca

Reporter