Politic

Candidaţii la funcţia de preşedinte al R. Moldova au venit cu noi mesaje pentru alegători

Candidaţii la funcţia de preşedinte al R. Moldova au venit cu noi mesaje pentru alegători

Candidaţii la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova au venit cu noi mesaje pentru alegători. Într-o postare video, Alexandr Stoianoglo, a declarat că alegerea de duminică le aparţine oamenilor. Iar Maia Sandu a îndemnat oamenii la unitate, indiferent de etnie.

În mesajul său către cetăţenii Republicii Moldova, candidatul PAS la prezidenţiale, Maia Sandu, a declarat că, indiferent de preferințele politice sau geopolitice, societatea trebuie să îşi protejeze pacea şi votul suveran.


MAIA SANDU candidat la funcţia de preşedinte: „Mă adresez oamenilor de toate etniile din țara noastră: v-am respectat în toți acești patru ani, am avut grijă de siguranța tuturor cetățenilor și așa voi face în continuare. Eu am un mare respect faţă de toţi cei care învaţă sau vorbesc limba română şi cred că cu toţii trebuie să apreciem şi să încurajăm mai mult acest efort”.


Iar candidatul PSRM, Alexandr Stoianoglo, a vorbit în mesajul său despre democraţie şi lupta pentru dreptate.


ALEXANDR STOIANOGLO, candidat la funcţia de preşedinte: „Poporul RM a demonstrat că este capabil să îşi decidă singur soarta, că are puterea de a prelua iniţiativa în propriile mâini, de a lupta pentru dreptate. Cum va arăta această ţară doar noi decidem. Moldova decide”.

author-img_1

Redacția TVR Moldova

Reporter