JUSTIŢIE

Ex-deputatul Anatolie Zagorodnîi, cercetat pentru îmbogăţire ilicită în dosarul celor 13 foşti deputaţi transfugi, rămâne în arest în izolator

post-img

Ex-deputatul Anatolie Zagorodnîi care este cercetat pentru îmbogăţire ilicită în dosarul celor 13 foşti deputaţi transfugi rămâne în arest în izolator.

O decizie în acest a fost adoptată de către magistraţii Curţii de Apel (CA) Chişinău care au respins recursul avocaţilor şi au menţinut decizia primei instanţe prin care Zagorodnîii a fost plasat în arest în izolatorul Centrului Naţional Anticorupţie pentru 30 de zile, relatează Ziarul de Gardă.

Citiţi şi:

VIDEO/FOTO. Dosarul ex-deputaţilor reţinuţi pentru îmbogăţire ilicită: Cei cinci foşti deputaţi, plasaţi în arest preventiv

5 foşti deputaţii - Violeta Ivanov, Artur Reşetnicov, Vladimir Vitiuc, Anatolie Zagorodnîi şi Serghei Sîrbu - din cei 13 cercetaţi pentru îmbogăţire ilicită au fost reţinuţi miercuri, 2 februarie, pentru 72 de ore în urma percheziţiilor efectuate de către procurorii anticorupţie la domiciliile lor.