Social

Peste 300 de sportivi, profesionişti şi amatori, şi-au dat întâlnire la maratonul "HalloWeRun", organizat în galeriile subterane din Cricova

Peste 300 de sportivi, profesionişti şi amatori, şi-au dat întâlnire la maratonul "HalloWeRun", organizat în galeriile subterane din Cricova

Au sărbătorit Halloween-ul într-un mod inedit. Peste 300 de sportivi, profesionişti şi amatori, deghizaţi în fantome, vampiri, vrăjitoare sau alte personaje fantastice, şi-au dat întâlnire azi la maratonul "HalloWeRun", organizat în galeriile subterane din Cricova. Organizatorii au amenajat mai multe zone cu decoruri specifice acestei sărbători, iar la final, participanţii au fost răsplătiţi cu medalii, plăcinte şi vin.

Participanţii au venit nu doar pentru mişcare ci şi pentru distracţie.

La eveniment au fost şi canotorii Oleg şi Serghei Tarnovschi.

SERGHEI TARNOVSCHI, canotor: „Noi am hotărât ca la început de concediu, să-l facem mai activ şi am decis să venim la această cursă de alergare. Oleg deja e a patra oară, eu al doilea an, la asemenea maraton”.

OLEG TARNOVSCHI, canotor: „Pentru diversitate, la sportul nostru practicăm şi alergatul. Pentru noi nu-i nimic nou. Participarea împreună cu alţi atleţi e mult mai interesant, mai ales că e şi o locaţie unică”.

Participanţii la întrecere au avut de ales între două trasee. Primul, pe o distanţă de cinci kilometri, iar cel de-al doilea, de 10 kilometri, ambele prin subteranele de la Cricova. O parte din cursă va fi pe un traseu care nu este dedicate turistilor.

LIVIA SINCUMAMI, director, departament Marketing: „An de an creşte numărul participanţilor. La fel, în fiecare an vedem că atragem tot mai mulţi turişti de peste hotare. Avem aprticipanţi din Franţa, Mexico, Brazilia, India. Ne pare bine că acest eveniment prinde culoare şi peste hotarele ţării”.

IULIAN BERCU, organizator: „Este un eveniment non competiţional. Nu vom premia primii veniţi. Vom premia cele mai îngrozitoare costume şi cei mai veseli oameni de pe traseu”.

Maratonul HalloWeRun a ajuns la cea de-a patra ediţie.

author-img_1

Cristian Sava

Reporter